Bliv medlem af Skælskør Kunstforening!

Så får du:

• Mad og drikke til ferniseringer
  • Årlig sommerudflugt til nedsat pris
  • Foredrag til nedsat pris
  • Mulighed for at vinde den kunst, som hvert år udloddes til generalforsamlingen.
    Også selvom du ikke er til stede.

Desuden støtter du byens aktive kunstforening, og du er medvirkende til, at der er et interessant kulturliv i Skælskør.

Alle medlemskroner går til udstillinger, kunst, arrangementer og drift. Foreningen er drevet af frivillige kræfter.

Indmeldelse i Skælskør Kunstforening kan ske ved henvendelse til:

Pernille Kirkeskov Hansen, formand
Tlf.: 58 19 19 23 eller 40 33 45 50

Karen Sørensen, kasserer

Indbetaling af kontingent sker på konto i Vestsjællands Sparekasse 6150 - 4038292.
Husk at angive navn på indbetaling, og husk at sende en mail til kasserer Karen Sørensen, karso(snabela)slagelse.dk med oplysninger om, hvad indbetalingen dækker, herunder navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Det er vigtigt at oplyse sin mailadresse, da nyhedsbreve, kontingentopkrævning, invitationer mv. fremsendes pr. mail. Porto er dyr og vi vil hellere bruge pengene på kunst!

Firmamedlemskab
500 kr.